Hvem står bag?

Vi hedder Kasper og Rasmus og vi har startet Københavneriet. Konceptet har fra starten været tænkt simpelt: Håndholdt gourmetmad af høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med.

Vi er selv lokale og har i mange år savnet et koncept som dette. Når noget skal gøres, må man nogle gange selv gøre det.

Hvad laver vi?

Vi serverer sommergourmet i Odsherred. Vi står for friske råvarer, og benytter os altid af leverandører med identitet, der kan danne udgangspunktet for vores burgere og is.

Vi udvikler konstant, samtidig med at vi aldrig går på kompromis med det enkle.

K for Lokal

Vi er en lokal virksomhed, med lokale ejere og lokale medarbejdere.

Vi er opvokset og har altid været en del af Odsherred. Vi er fast forankret i det lokale, men elsker det “københavneri” der hver sommer bliver drysset ud over vores dejlige område.

Vi elsker det!

Når sommeren nærmere sig er vi 100% klar. Fra Påske og helt frem til efterårsferien har vi åben. Vi elsker vores medarbejderhold, sammenholdet og det, at give vores kunder en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Vi har altid mange idéer

Vi gjorde det og det er vi stolte af. Vi stopper bare ikke her. Vi får konstant nye idéer, udvikler koncepter og blander os i andre projekter.